Σχετικά με Εμάς

Εταιρικό προφίλ

ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΜΟΥΤΣΟΣ ΑΕΒΕΝΟΞ

Η επιχείρηση ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΜΟΥΤΣΟΣ ΑΕΒΕΝΟΞ, είναι εξέλιξη της ατομικής επιχείρησης που δημιούργησε το 1952 ο Χριστόδουλος Μούτσος.

Η εταιρεία πλέον έχει πλαισιώσει τον ιδρυτή και Πρόεδρο της εταιρείας μα τα δυναμικά στελέχη της, την σύζυγο του κ. Ευαγγελία ως υπέυθυνη εισαγωγών, τον ικανότατον και δυναμικότατο υιόν του Αρσένη ως υπεύθυνος πωλήσεων, και την ενερχόμενη κόρη του Ευδοκία, η οποία είναι υπεύθυνη εσωτερικού λογιστηρίου.

Από την  αρχή της δημιουργίας της εταιρείας ως  «εισαγωγική» προσπάθησε να βγει στην αγορά εκτός Κέρκυρας και έτσι σήμερα δραστηριοποιείται σε ολόκληρο τον Ελλαδικό χώρο και τα τελευταία χρόνια δραστηριοποείται στην Βουλγαρία, Κύπρο, Ντουμπάι,  Σλοβενία, Ιταλία, Ισπανία, Γερμανία, Αλβανία και Μαυροβούνιο.

Προσπαθούν όλοι μαζί με συλλογικότητα και στοχεύουν στην επιτυχία, έχοντας για κινητήριο δύναμη την πίστη και την βεβαιότητα για ένα σπουδαίο μέλλον.

Έτσι κατόρθωσαν να κάνουν την επιχείρηση τους μια από τις μεγαλύτερες εισαγωγικές επιχειρήσεις στον τομέα των τουριστικών ειδών και ειδών δώρου με μια τεράστια ποικιλία ειδών.

Ξεκινώντας μια νέα πορεία με εφαρμογές μοντέρνου marketing και branding δημιουργεί καινούρια πρωτοποριακά είδη και νέα Brand Names, όπως το SeaPlus+ Greece και το Eva’s Fashion που κάνουν την διαφορά.

 

Μια οικογένεια από την Κέρκυρα με πολλούς στόχους για το μέλλον, με σιγουριά για την επιτυχία τους πανελλαδικά και στο εξωτερικό, διότι όλοι έχουν το ίδιο κοινό όραμα της δημιουργίας και επιτυχίας

Επικοινωνία